Drukontlastende zolen

Drukontlastende zolen...

 

Comfort voor uw voeten.

Of het nu gaat om overmatige eelt, likdoorns, wratten, hamertenen, hallux valgus en natuurlijk vermoeide en branderige voorvoeten.

De ondersteunde op maat gemaakte zolen bieden verlichting! Net als de slipper word de zool handmatig voor U gemaakt.

GEEN KANT EN KLARE ZOLEN die net niet passen en daardoor niet de juiste steun geven. Wanneer uit het aanmeten blijkt dat u een steunzool nodig heeft, die correcties aanbrengt in het bewegingsapparaat, wordt U doorverwezen naar de podoloog. Wanneer ondersteuning voldoende is hoeft U geen 200€ uit te geven aan een steunzolen, maar bent U voor minder dan 95€ geholpen. 


Weg met vermoeide of branderige voeten.

Kelly Menten van Feet & Care is opgeleid voor het aanmeten van de slipper of ondersteunde zool. Deze metingen en scan worden doorgestuurd naar Dorien Roest van InsolePlus.


Dorien Roest, registerpodoloog, vervaardigt elke zool of slipper volledig met de hand. Geen Standaard fabriekszolen die worden aangepast.

Echt Vakwerk dus !Wenst  U online een afspraak? Dit kan U eenvoudig via de bovenstaande link.


Telefonisch ben ik bereikbaar van maandag tot vrijdag tussen 17u en 19u.


Gesloten op woensdag en in het weekend.

ADRES

Klotstraat 111

3600 Genk

(Boxbergheide)


TEL: 089 25 77 57 

info@feet-care.be

PRAKTIJK

De praktijk is gelijkvloers gelegen en gemakkelijk toegankelijk.

Copyright © Feet-Care.be

Basic

Comfort

SimplicityDe InsolePlus Basic is een custom-made drukontlastende zool die de oplossing biedt voor veelvoorkomende voetklachten.


* Overmatige eelt,

* Likdoorns,

* Wratten,

* Hamertenen,

* Hallux Valgus,

* Vermoeide en branderige voorvoeten.


De Insoleplus Basic kan in iedere schoen met een uitneembaar voetbed worden gedragen.

De InsolePlus Comfort is een comfortabele zool gevormd naar uw voet. Deze zool kan worden geleverd met voorvoetsteun en is voor de vermoeide voet, draagbaar in bijna iedere schoen.


 

De InsolePlus Simplicity is ook een custum made zool. Deze dient ter ontlasting van de voorvoet. De zool past door zijn elegantie en flexibiliteit in iedere schoen. Denk hierbij ook aan de zomerschoenen, waar vaak weinig comfort is aangebracht


De Simplicity biedt zowel comfort voor de vermoeide en branderige voorvoet alsook het ontlasten van wratten en likdoorns in de voorvoet.


Het is een 3/4 zool en past daarom ook in bijvoorbeeld een pump.